Italiiiien!

Igår gick upp vid 5 på morgonen för att klä på mig och sen ta mig till flygplatsen. I Rom var det dags för en lång bussresa till Termini och sen tåg till Albinia. Fick dock inte upp dörren så jag kunde inte stiga av... Lucia hämtade mig vid nästa stationoch då fick jag även träffa Bibi för första gången. Lite blyg var hon och ville inte riktigt prata med mig i någon timme eller så, men sen blev det fart på henne :)

Dock så har jag en hemsk hemlängtan. Har ont i hela kroppen och det känns som att jag knappt kan röra mig och en stark känsla, inte den med hemlängtan. Jag mår verkligen dåligt - ingen lust att äta, lust att spy, gråta. Hur mycket jag än gillar familjen så vill jag faktiskt åka hem! Ska hoppas på att det går över snart annars ringer jag mamma och pappa och åker hem.


Kommentarer
Postat av: Malin

Spännande! :D

Precis så där kände jag mig de första dagarna när jag och Vickan kommit fram till England förra året. Det var verkligen hemskt! Jag tänkte att nej nu ringer jag mamma så får hon boka biljetter för hemfärd för jag klarar inte det här..

Men vet du vad, efter några dagar försvann det! Det släpper och sen kan man verkligen ta vara på resan och alla nya upplevelser. När man har lärt känna familjen och känner sig mer trygg med dem så kommer hemlängtan släppa. Jag lovar. Så stå ut med dessa första dagar, det är tufft men du klarar det. Och ha en SUPERBRA vistelse i Italien. Jag är avundsjuk =)

2010-06-19 @ 17:47:28
URL: http://malinannaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Jo visst hjälpte det att vi var två, det gjorde det verkligen! Men jag tror att hemlängtan kändes likadant för oss ändå. Skönt att det är bättre! Träffa de andra au-pairerna, det kan nog hjälpa =) Och kul att de kommer o hälsar på dig :)

Vad får du göra med barnen? Skriv och berätta om en vanlig dag i ditt "nya liv". Jag är jättenyfiken! =)

2010-06-20 @ 20:38:52
URL: http://malinannaa.blogg.se/
Postat av: ANGELICA [foto&personligt]

finfin blogg! :p

2010-07-06 @ 14:11:04
URL: http://steeler.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv: Jobbar på citygross =) Kassapersonal, hehe ;) Vad gör du nu i sommar när du inte leker med barn i Italia? :)

2010-07-15 @ 22:15:43
URL: http://malinannaa.blogg.se/
Postat av: S A N N A S . R U M

Åh, men jag hoppas du kommer över din hemlängtan. Tänk på att alla kommer att finnas kvar när du kommer hem, de längtar efter dig. Men se det som en upplevelse och det är en erfarenhet du kommer kunna se tillbaka på under hela ditt liv. Håll ut :D

2010-07-18 @ 00:19:30
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: ANGELICA [foto&personligt]

är du på nån sån här typ resa där man jobbar i en familj eller nåt? :)

2010-07-25 @ 17:04:46
URL: http://steeler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0